Начало Новини ТЪРСЯТ СЕ МЛАДИ ХОРА ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В ТУРИЗМА!
ТЪРСЯТ СЕ МЛАДИ ХОРА ЗА ОБУЧЕНИЕ ПО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В ТУРИЗМА!
Вторник, 06 Юни 2017 07:01

Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил“ отправя покана към младите хора, които се интересуват от започване на собствен бизнес в областта на туризма за участие в подбор за предстоящо обучение по предприемачество.

Търсят се младежи над 18 години, жители на трансграничния регион България - Македония, които са все още ученици, с предстоящо завършване на своето средно образование или студенти, както и безработни, които наскоро са завършили своето образование.

Обучението ще се проведе като част от проект „СТЪПКИ - Стимулиране на предприемачеството и подобряване на услугите в туристическия сектор“, изпълняван от Младежки общински съвет – Кюстендил, финансиран по Програма за трансгранично сътрудничество ИПП-Интеррег България-Македония.

Очаква се обучението да бъде организирано през месец септември 2017 г. в гр. Кюстендил, България и гр. Крива Паланка, Македония с 2 смесени групи от по 20 обучаеми. В продължение на 3 дни ще бъдат получени знания относно стартирането на собствен бизнес в сферата на туризма, необходимите основни управленски и комуникационни умения и провеждането на маркетинг и реклама на дейността.

За кандидатстване е необходимо да изпратите своя автобиография до 21 юни 2017 г., на електронната поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Подборът на участниците ще се извърши от изпълнителя на договора по тази дейност – фирма „ПроАктив Тийм“ гр. София. Ако отговаряте на изискванията, ще бъдете поканени на интервю в периода 27 – 29 юни 2017 г. в гр. Кюстендил.

Проект „СТЪПКИ“ има за основна цел повишаване на качеството на туристическото обслужване в трансграничния регион България-Македония чрез повишаване на квалификацията и стимулиране на предприемачеството сред младежите. Водещ партньор е Сдружение „Младежки общински съвет – Кюстендил”, България, който си партнира със Сдружение „Регионален център за сътрудничество – Спектър” от гр. Крива Паланка, Македония.

Обучението е безплатно!!!

Повече информация ТУК  и на сайта на сдружението.

 

Анкета

От какъв тип информация за Европейския съюз имате нужда?
 

Намерете ни във

Фотогалерия

2014

Медийни партньори