Начало Новини ЕД-Кюстендил ИНФОРМАЦИОННИ КАМПАНИИ НА ЕВРОПА ДИРЕКТНО – КЮСТЕНДИЛ
ИНФОРМАЦИОННИ КАМПАНИИ НА ЕВРОПА ДИРЕКТНО – КЮСТЕНДИЛ
Понеделник, 19 Юни 2017 13:41

На 15 и 16 юни 2017 г. Информационен център Европа Директно – Кюстендил проведе две информационни кампании в общинските центрове Невестино и Бобошево. Те са част от ежегодно провеждащия се Инфо-тур на центъра в различни населени места от област Кюстендил. Инфо-турът тази година протича под мотото „10 години България в ЕС” и целта му е популяризиране на приоритетни теми от дейността на европейските институции.

Щандът на центъра бе разположен в центъра на населените места в часовете от 11:00 до 14:00 ч. Експертите от Европа Директно и доброволци от читалище „Братство 1869” раздаваха рекламни и информационни материали за ЕС и отговаряха на въпроси на гражданите.

В следващите няколко месеца ще бъдат посетени и останалите 7 общински центъра на област Кюстендил – Рила, Кочериново, Дупница, Сапарева баня, Бобов дол, Трекляно и Кюстендил.

В гр. Кюстендил ще бъдат проведени 2 кампании – в центъра на града в дните на провеждане на Международния фолклорен конкурс „Пауталия” /8 и 9 юли/, който ежегодно привлича над 2500 участници от България, Сърбия, Македония и др.,

 

Анкета

От какъв тип информация за Европейския съюз имате нужда?
 

Намерете ни във

Фотогалерия

2014

Медийни партньори