Начало Новини НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА КОНФЕРЕНЦИЯ “МЛАДИТЕ ХОРА В ЕВРОПА - КАКВО СЛЕДВА?”
НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА КОНФЕРЕНЦИЯ “МЛАДИТЕ ХОРА В ЕВРОПА - КАКВО СЛЕДВА?”
Вторник, 31 Октомври 2017 00:00

Участници в обучителния семинар могат да бъдат млади хора на възраст между 18 и 29 години, които са:

- председатели, заместници или други политически отговорни лица, работещи в младежката сфера (младежки неправителствени организации, младежки политически организации, неформални обединения на млади хора, студентски и ученически съвети, и др.);

- представители на младежки организации, отговорни за развитието на административната дейност на организациите;

- младежки работници;

- младежки лидери и активисти.

Желаещите да участват следва да попълнят онлайн формуляр за кандидатстване, не по-късно от 23:59 часа на 5 ноември 2017 г.

Селекцията на участниците ще бъде проведена от организаторите на база попълнената електронна форма за участие (покриване на условията за участие и мотивацията за участие).

Потвърждение за участие кандидатствалите ще получат чрез електронна поща след 07 ноември 2017 г.

Разходите за настаняване, храна и работни материали са за сметка на организаторите. Разходите за транспорт са за сметка на участниците.

Събитието е част от проекта за развитие на Структурния диалог в България на Националната работна група, оглавявана от Национален младежки форум, и е финансирано по програма „Еразъм +“ на Европейската комисия.

За допълнителна информация и възникнали въпроси може да се обръщате на: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.   Повече информация може да откриете на уебсайта на НМФ

 

 

Анкета

От какъв тип информация за Европейския съюз имате нужда?
 

Намерете ни във

Фотогалерия

2014

Медийни партньори