CLASIFICAREA OCUPATIILOR DIN ROMANIA 2012 PDF

Uploaded by. kynedyha Legea Dovezii Sociale. Uploaded by. kynedyha Clasificarea Ocupatiilor Romania Actualizata Consolidata 22februarie Uploaded by F3 Maths Annual Scheme of Work_ Uploaded by Clasificarea Ocupatiilor Din Romania. Uploaded by. has been included into Classification of Occupations in Romania (COR) 8-th March , the occupation of “procurement specialist” has been introduced.

Author: Mazuzahn Samugore
Country: Saudi Arabia
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 3 May 2014
Pages: 476
PDF File Size: 15.33 Mb
ePub File Size: 3.33 Mb
ISBN: 129-1-93255-165-2
Downloads: 33278
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudocage

Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si ocupatiilro pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare.

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios.

  LGKR CHARTS PDF

Nivelul de instruire prezentat este rlmania stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania. Este posibil ca, pentru unele ocupatii, sa existe reglementari speciale care a stabileasca alte nivele de instruire necesare. Grupa majora 1 nu are stabilit un nivel anume, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt stabilite prin alte reglementari. Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar. Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Administrator financiar patrimoniu studii superioare.

Cercetator economist in management. Asistent de cercetare economist in management. Cercetator economist in economia mediului.

Asistent de cercetare economist in economia mediului. Cercetator economist in economia generala.

Notariatsdirektor

Asistent de cercetare economist in economia generala. Cercetator economist in economie agroalimentara.

Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara. Cercetator economist in marketing. Asistent de cercetare ocupatiiilor in marketing. Cercetator economist in relatii economice internationale. Asistent de cercetare economist in relatii economice internationale.

  AXIS FORCES IN NORTH AFRICA 1940-43 PDF

Notariatsdirektor | German to Romanian | Law (general)

Cercetator economist in gestiunea economica. Asistent de cercetare economist in gestiunea economica. Secretar economic studii superioare.