CONSUMATORUL DE SUFLETE ONLINE PDF

Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Kiramar Goltijar
Country: Brunei Darussalam
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 22 July 2015
Pages: 235
PDF File Size: 20.38 Mb
ePub File Size: 4.15 Mb
ISBN: 282-3-47678-798-9
Downloads: 26113
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tagor

In sfarsit imi cknsumatorul numele strigat, merg sa imi iau coletul si surpriza, doamna slabuta cheama pe un domn si ii spune? Batrinii obositi de munca,si bolnavi,merg in persoana,sa isi ridice facturile. Am dovezi in tot ce am spus! A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam conshmatorul fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul.

Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzantă by Ciobanu Andrei on Apple Books

Toate au ajuns numai cel de la Piscu pentru mama mea nu a ajuns. Unde ma pot adresa, ca sa pot afla ce s-a intamplat? Ce se intampla cu acesti bani? Reclamata da alocatiile si pensiile la inceput celor care ii da bacsis sau ii da de baut alcool,plus de cateva ori am primit alocatia de la dansa si aceasta mirosea a alcool. Asemenea servicii numai in Romania pot exista!

Poate da cineva o explicatie acestei situatii?. Nu m-as stresa atat daca ar fi un pachet normal,dar singura modalitate de a trimite acte din Romania in Islanda este prin pachet. Multumesc si astept un raspuns cu un email. De cand cei care nu au aviz sunt serviti si cei care vin cu aviz astepta dupa cei care nu onine in regula si ei sunt serviti si eu care vin cu avizul nu sunt servit, deoarece am venit cu 2 zile mai devreme suflets.

Nu stiu cum este posibil asa cevaam trimis si eu un colet pt familia mea de Craciun doar ca din pacate a ajuns doar jumatetenu pot sa cred ca onoine altfel de oamenii in aceste institutii sa ia ce este in pachet si sa lase doar cutiile goale.

Astept de 2 saptamani o scrisoare din Germania si nu mai ajunge pana acum ajungea in 5 zilenu este o scisoare cu acte, cu bani,ci este o scrisoare cu poze legate de suflet.

  KOHANA GENERATE PDF

Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzantă

Mai intelege lumea ca ds posta tarziu dar doamna tot nu vine numai dupa bunul plac ,in timpul serviciului sta zeci de minute pe la diferite magazine ,povestind peste tot ca are sector mare ,dar ma gandesc ca si salariul e pe masura. La un momendat imi racunosc coletul pe masa,cealalta o salariata mai slabuta imi deschide coletul si il arata alte persoane, eu imi zic — inseamna ca nu ii coletul conusmatorul, dupa care vad ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet.

Uneori sunt obligate sa stea si peste program pentru ca le vin firme cu trimiteri postale in serie, pe care trebuie sa le faca sudlete cele opt ore de munca la ghiseu. Despre ce este vorba? Nu mi se trimit valori pentruca se stie ca seFURA.

Si cu ce s-a ales? Cred ca si pe vremea diligentelor ar fi ajuns mai repede. Pe recipisa erau 7 kg. Sa ne dea dumnezeu rabdare si intelepciune. Iar ca sa stai la ghiseu si sa arati bine in fata clientului, iti trebuiesc bani pentru creme, farduri, parfumuri bune, etc. Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante. Doresc sa sesizez ca de cateva luni, mare parte din scrisorile externe ce imi sosesc, le gasesc rupte sau cu continut lipsa.

Sufletul meu este tare necajit si doresc pe aceasta cale sa exprima marea mea tristete fata de acele persoane care nu vor avea cuvinte sa raspunda a Judecata lui Dumnezeu pentru gestul lor. I-am spus ca asa ceva nu se poate, ca Romania a semnat niste acorduri internationale cu privire la serviciile postale Dar dupa modul in conzumatorul s-au comportat ohline doua functionare ,confirma faptul ca respectivele nu au habar ve de Art.

Am 18 de ani de munca la posta romana si stiu mai bine ce se intampla, la cat stress esti supus pe bani putini. Va doresc un faliment apropiat. Astept rabdator la rand. Mai ales ca pe langa mesagerii mai incaseaza si facturi, plati de rate la banci, etc.

Inluna decembrie fiica mea a expediat din America un plic cu o felicitare si cateva poze cu copiii ei,pe adresa mea dinBucuresti op. Daca nu are nevoie de salar sau nu e capabila sa lase pe altii.

Buna ziua avem o problema cu noua postarita din secusigiu. Nu stim olnine se intampla la Posta din Simeria ,dar stai cu orele la rand,se misca foarte incet,iar cand ajungi la rand spun ca nu au parola sa intre in calculator pentru a-ti face o rovineta. As vrea sa fac si eu o reclamatie…sunt din comuna zavoaia, judetul braila…. Mai ales cai lider de sindicat.

  M.VERBEEK A GUIDE TO MODERN ECONOMETRICS FOURTH EDITION 2012 PDF

Toate angajatele au o atitudine pozitiva. Insa acum astept un pachet din Romania de doua saptamani si o zi. Cum suvlete reusit sa ocupe acest post nu se stie dar dde vedea cateva din marile realizari auflete acestui desen animat.

Daca esti o postarita frustrata nu te erija in avocatul sistemului astuia depasit, incepand de la site, unde aveti niste numere de telefon la care nu raspunde nimeni sau sunt redirectionate si terminand cu factorii postali care nu isi indeplinesc atributiile. consumarorul

Au mai fost si alti factori postali dar ce face aceasta doamna nu a facut nici unul. De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari? Fratilor romani, traim in nesiguranta locurilor de munca. Dar s-a musamalizat totul, au mai fost cazuri cand au fost lovite n cap si la coloana de catre cei care lucrau cu containerele sau remorcile.

Si injurata, si scuipata, iar tu sa ii zambesti frumos si sa ii multumesti ca a ales ca serviciu posta romana si sa iti stergi obrazul de scuipat nemeritat. Daca sunt intrebate de aceste drepturi pe care statul le pune la dispotitia oamenilor ele spun ca nu au sosit sau daca dorim sa primim banii mai repe ,de data de 27 a ficarei luni, sa ne prezentam la posta.

Raman insa cu gustul amar ca in tara lucrurile nu evolueaza civilizat si ca unii oameni nu vor sa se indrepteze. Dau iar peste acea individa aroganta si plin de ifose.

Eu raman ca la dentist ce fel de factua ar fi trebuit sa am, in sfarsit platesc taxe si ca sa imi recuperez coletul mai mi se cere inca 4 lei pt. Nu o sa imi las numele real pentru ca nu vreau sa am de a face cu aceasta persoana. Reclamata sa dus apoi sa ma reclame la Postul de Politie pentru ca sa aiba acoperire la reclamatia mea.

Este posibil asa ceva?