HERMANN GRABNER ALLGEMEINE MUSIKLEHRE PDF

Allgemeine Musiklehre: Hermann Grabner: Books – . Results 1 – 30 of 31 Allgemeine Musiklehre. [Jul 31, ] Grabner, Hermann. ISBN / ISBN Used. Quantity Available: 1. ) [Miniature Score] by Schubert, Franz; Grabner, Hermann (Foreword) You Searched For: hermann grabner (author/artist etc.) . Allgemeine Musiklehre.

Author: Nik Malajinn
Country: Jamaica
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 10 February 2016
Pages: 64
PDF File Size: 19.32 Mb
ePub File Size: 13.56 Mb
ISBN: 595-9-97552-382-5
Downloads: 97399
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Natilar

Hermann Grabner Graz12 mei – Bozen3 juli was een Oostenrijks componist en muziekpedagoog. Hermann Grabner studeerde rechten en promoveerde in tot doctor in de rechten.

disco – ULB Münster

Hij speelde af en toe als muwiklehre in theaterorkesten. Hij behaalde de Nikisch -prijs en werd in en assistent van Max Reger aan het theater in Meiningen Duitsland.

Hans Pfitzner heeft hem naar Straatsburg aan het Conservatoire de Strasbourg gehaald, waar hij docent voor muziektheorie werd.

  BUZ80A DATASHEET PDF

Van tot gaf hij theorie en compositie aan de staatshogeschool voor muziek en beeldende kunst te Mannheim en de muziekacademie Heidelberg.

In werd hij verder universiteits-muziekdirecteur. In werd hij tot professor benoemd. Van tot was hij professor aan de Universiteit van de Kunsten te Berlijn. Hij componeerde zeven opera ‘s [1] en bovendien meerdere orkestwerken, kamermuziek, koorwerken, liederen, twee motetten en talrijke stukken voor orgel.

Hermann Grabner – Wikipedia

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Overgenomen van ” https: Oostenrijks componist 20e-eeuws componist Oostenrijks muziekpedagoog.

Onbereikbare externe link Wikipedia: Pagina’s die ISBN magische links gebruiken. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Follow the Author

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 jun om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.